сряда, 23 септември 2015 г.

Наблюдателни ли сте?

Всеки добър трейдър ще ти каже, че воденето на дневник е също толкова важно, колкото да имате обувки на краката, ако не е и по-важно. Но това, което някои новаци не разбират, е, че това е само началото.

Следенето на вашето представяне във форекс вселената е много повече от гледането на стейтмънта за профит и загуба, който виждате най-отдолу на акаунта ви и си казвате, "Справям се добре". Също така ознчава да гледате тънките дейтали за да знаете как сте търгували през времето.

Както съм казвал преди, вие трябва да третирате вашата форекс търгувия като бизнес. Все пак, вашите трудно спечелени пари са заложени на карта. Като всеки един друг бизнесмен, не само трябва да ви интересува дали печелите, но колко точно печелите и какво може да направите за да печелите повече.

Давам за пример ресторант. Един добър мениджър на ресторант иска да определи най-пиковите часове така че тогава да има най-много сервитьори за да се справят с поръчките. Той също така наблюдава кои неща от менюто се купуват най-много. Анализирайки малки детайли като тези, могат да помогнат на мениджъра да увеличи профита си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар